My Photo
Blog powered by Typepad

« Fem egenheter i köket | Main | Present »

Comments

Anne

Helt underbar post! Och jag blev hemskt sugen på att läsa om kapitlet i How To Eat..

Misopasta är jag rätt säker på att jag kan få tag på - tror det finns på tub? Eller inbillar jag mig..? Jag skickar gärna ner om du vill. :)

Viktoria Schiöler

Var beredd på ett intrång i den personliga integriteten!

Redo?

När du skrev "viktkorrektion" fick jag läsa om flera gånger. Du menar dej själv? I min fantasibild av "franska Annette" är hon liten och tunn som en sticka och har mörkrött hår, men jag har ju aldrig sett dej så jag har naturligtvis fel. (Och det spelar ingen roll alls, dina texter och recept är lika fantastiska oavsett om du är lång, kort, tjock, smal, blond eller mörk!)

Ursäkta detta högst irrelevanta inlägg. Om du vill kan du ta bort det eller skriva något lagom oförskämt på min blogg.

Annette

Viktoria - Jag skulle gärna vilja vara liten och tunn, och framför allt skulle jag vilja ha mörkrött hår! Det känns utmärkt att få ha sett ut så ett tag i dina fantasier.

I det riktiga livet är jag lång, blond, blåögd och bredaxlad. Och har en besvärande tendens att gå upp i vikt när livet blir för stressigt.

Jessika

Miso är lyckligtvis en hållbar produkt. Har du någon som kan skicka till dig? Det finns miso i de flesta ica nu (Blue Dragon). Om Blue Dragon kan en hel del sägas men mison är hyfsad. Jag ska och proviantera japanska ingredienser som bara är fullständigt livsnödvändiga i början av mars och om du inte har hittat någon miso på närmare håll så kan jag skicka.
Jag kan inte franska så jag kan tyvärr inte leta reda på någon fransk site med japansk mat.

The comments to this entry are closed.