My Photo
Blog powered by Typepad

« Pommes bonne femme - Ugnsstekta äpplen | Main | Tarte à l'orange - Apelsinpaj »

Comments

ilva

ÅÅ bläckfisk som är så gott! Det låter verkligen gott!

Eva

Ja, vad gott det låter! Grapefrukt till låter som en mycket bra idé. Och enkelt är väl ingen nackedel, snarare en fördel. Hade tänkt vara med, en idé fanns men varken tid eller jordärtskockor.

gitto

Åh, det låter ljuvligt! Jag älskar bläckfisk! Nästa månad ska jag vara med, det lovar jag. Tyvärr ligger ju tävlingen alltid helgen innan löning, vilket gör det svårt för mig fattiga student (hrm, student med dålig känsla för budgetering heter det nog egentligen) att delta. :)

magnusIamsterdam

Roligt att du använder bläckfisk - som jag älskar men aldrig vet hur jag ska tillaga det. Nu vet jag. Men trots det tror jag att jordärtskockan får stanna i affären, tycker inte att det är en god smak.

kinna

Är det små bläckfiskar på bilden? Jag är inte så haj på just bläckfisk (om man får skoja till det så). Såg några stora bläckfiskkroppar att fylla och en stor bläckfisk med rejäla sugproppar på hötorgshallen, men har inga bra bläckfiskrecept. Det här ska jag prova om jag får tag på rätt sort så snälla skriv vilken det är jag ska använda.

Ingemar

Provade den i söndags. Toppen!! Till och med jordärtskocke-hataren vid bordet måste medge att det är ett jättegott recept (om man gillar topinambur förstås)

magnusIamsterdam

GRATTIS till vinsten av Cyberkocken.

Ser fram emot ditt vardskap nasta manad.

Åsa

Grattis, Anette till vinsten av februari månads cyberkock! Jag har för mig att jag redan skrivit något om detta och din rätt, men kan inte hitta eller komma ihåg var - så många bloggar, så många kommentarer överallt :/ Uppenbarligen var det ju inte här på din blogg. Har inte vant mig vid att kommentera och skriva fort än men jag skall nog lära mig så småningom. Har i alla fall prövat ditt recept (utan bläckfisk förstås) och tycker det var riktigt smaskens :) Till skillnad mot många andra tycker jag jordärtskockan är en riktig pärla i köket som visst förtjänar lite mer uppmärksamhet.

Ser fram mot nya matäventyr!

The comments to this entry are closed.