My Photo
Blog powered by Typepad

« Les survivants - Överlevarna | Main | Nouvelle saison? - Ny årstid? »

Comments

Ingemar Holm

Mmmh. Liknar väldigt mycket http://www.systembolaget.se/efabriken/images/bildPopup.aspx?varuNummer=987&bildTyp=2.

K

Exakt en sådan köpte jag i Paris häromåret för att kunna öppna en flaska vin på hotellrummet och den tjänstgör numera på landstället. Man blir lika glad varje gång...

Åsa

Inte konstigt handväskorna blir större och större med allt självständiga kvinnor ska få plats med ;) Men visst är en vanlig hederlig korköppnare alltid bra att ha till hands. Och trots allt har vi väl ändå "egna" muskler att använda! Den varianten med "hack" som du har och visar på bilderna är dock en av mina favoritöppnare :)

Olle

hejhej!
Ser ut som vi bada hunnit stadga oss en aning i vara nya stader.
Bra med vinoppnare, som macho kaarl(naja, snart i alla fall, karl alltsa =) ) sa anvander jag musklerna sa mycket det gar. haha. Fast forra veckan hadejag en smarre katastrof, korken gick av precis i slutet och blev tvungen att trycka ner den och sila vinet genon chinoisen. Ikvall gick det battre! Har druckit upp min fastmos vin ocksa sa narmar mig onskad berusningsgrad. =)

Na, nu maste jag ut och se vad Malmos krogar har att erbjuda.

ha det sa bra och hoppas Du har det bra i Lyon.
peas/olle

Lotta

Ha! Det där med att trycka ner korken I flaskan känner jag igen. Har missat mitt Frankrikebesök i år och jag LIDER. Nu kan jag dregla här... Tack. :)

Kristina

För några år sedan hade jag matlagningskurs för herrar, då fick jag lära mig att man kan skruva ner en vanlig ganska stor skruv i korken och sedan häva upp korken o skruven med hjälp av en gaffel. Ganska fiffigt va? Fast din tyska variant var fasligt snygg.

The comments to this entry are closed.