My Photo
Blog powered by Typepad

« Lasagnes de courge à la moutarde - Pumpalasagne med senap | Main | Calamars farcis - Fylld bläckfisk »

Comments

Jessika

Jag tyckte både bloggen och boken var helt fantastiska!!

JAg läste boken just som den kom ut!
Mejl på väg.

Anne

Tufft. Jag skulle nog välja antingen en Jamie eller Nigella - det är ändå mina två favoritkokboksförfattare, och det känns överkomligt.

K

Man måste se henne också, hon är så underbar: http://www.imdb.com/title/tt0163936/

Annette

Jag tänkte också på Nigella, men att äta sig igenom How to Eat är också fuskigt, för jag har lagat så mycket ur den. Men kanske Feast, den är en bra kandidat - och vad mycket fester vi skulle kunna ha under året...

aida

Jag fastnade också för Powell för ett tag sedan och utbriste "jag vill också" efter att ha läst boken. Men sjutton, tanken gick på skam när jag stod där framför kokböckerna. Det fanns ju så många att välja på..Jag arbetar mig ganska bra genom "under valnötsträdet" men jag skulle faktiskt vilja ha liite mer utmaning. Varför inte välja sin favoritblogg?

Karin

Ett år, en bok Nigella ligger bra till, likaså Peter Norrmans Pink! eller Karin Franssons 7 årstider, (jag tror den heter så.)
Jag körde Nigellas sommarkokbok över en sommar när den kom ut och det var riktigt kul, speciellt drinkkapitlet...White lady blev en favorit!
Jag tycker tanken är bra då man köper en mängd kokböcker och inte riktigt lär känna dem.

Olle Tagesson

Fergus Henderson - Nose to Tail Cooking hade varit kul.

eller varför inte Pierre Koffman - Le Tante Claire, Georges Blanc - Ma cuisines des Saisons eller Fernand Point - Ma Gastronomie!

Fernands tryffelsallad måste ju testas någon gång i livet, skivad tryffel, olivolja, citronsaft och salt o peppar...

Lasse

Jag skulle välja Den Franska kokboken. Som kom ut för ett lång tag sedan. Eller en fransk kokbok vi har i bokhyllan som heter Madame's kokbok eller något sådant. Den är nött, pocket, finns på insidan av en annan kokbok vi äger.

Eller något av Anna Bergenström. Faktiskt. Trots att hon inte verkar vara populär alls...inte här i alla fall. Men men...

Nigellas mat har jag aldrig lagat, den tilltalar mig inte alls.

Nils-Emils däremot, där är en till kandidat.

Lasse

Förresten det är lättare att veta vilka man INTE vill laga mat ur inser jag.

Dessutom undrar jag om det inte är lyckosamt att laga ur olika. I vårt hem går åsikterna isär om just Karin Fransson. Jag tycker hon har örter, örter och åter örter. Så man liksom örtar ner rätten. Påminner på ett sätt om Tinas pyttipannor på allt möjligt man hittar runt sig...

The comments to this entry are closed.