My Photo
Blog powered by Typepad

« Tajine au poisson et aux prunes - Fisktajine med plommon | Main | Trifle de myrtilles au limoncello - Trifle med blåbär och limoncello »

Comments

Stefan

Du har så coola grejer och idéer på din matblogg. Alltid kul att läsa. Man noterar ganska kvickt att det är en icke-svensk matblogg.

Jessika

I frankrike men utan madeleineformar?! Amen alltså näe ;)

Stefan

Jag är ganska enkelspårig när det gäller desserter, men har länge filurat på att göra sådana där små tarteletter som man får (köpa asså) på vardagskrogarna i Frankrike (och mitt alltid mentalt närvarande Algérie).

Började med att göra en lemon curd som var tänkt att utgöra bottenfyllning i kakan. Så att säga. Sen kom jag inte längre. I alla fall, om jag fortstätter, skall det väl vara lite färska bär. Och kanske en söt gelé på toppen? Brukar det inte vara det? Har aldrig gjort tidigare så jag måste googla runt och se hur kakformen skall fixas.

Annika

Vilken kul idé! Jag bokmärker detta recept och ska pröva det så snart jag har tillfälle *gläds åt en anledning att köpa fler trevliga formar till köket*.
Jag köpte på mig mängder av fina silikonformar på en marknad på Korsika i somras. Kul former som jag inte stött på någon annanstans. Nu sköms jag lite över att jag faktiskt hittills inte använt dem...

Karin

Jag var så snål och köpte en vanlig form, men inser att snålheten bedrog visheten som man sade förr

Sandra drömkaka

Mmm vilka fina och goda salta madeleine kakor :)

bevemyrs blogg

Måste bara testa att göra sådana här fina små godingar!

Inspirerande blogg! /Karin

The comments to this entry are closed.