My Photo
Blog powered by Typepad

« Déjeuner de printemps - Vårlunch | Main | Bonnes intentions - Goda föresatser »

Comments

Stefan

Får jag bidra med ett tillagningstips? Jag ville ha lite grön sparris till min skaldjurssallad häromdagen. Åt ensam så det var snabbmiddag som gällde, inga stora operationer. Ställde knippet i vattenkokarens kalla vatten, lagom så att knopparna stack upp ovanför vattenytan. Den grövsta delen av stjälken närmast värmeelementet i botten. Lät koka upp och sedan stå tills det var rätt konsistens. Kanonresultat på bara några minuter! Saltade gjorde jag efteråt, för ovanlighetens skull (för min del alltås) med flingsalt.

Yvonne

Hej, vilka härliga recept! Allt ser riktigt gott ut! Jag bor själv i Nice Franska rivieran och är intresserad av matlagning, så jag ska absolut prova några av dina recept!

LeChef

Hej! Jag har just lagt upp sidan http://www.receptplatsen.se och letar lite matintresserade personer att hjälpa fylla på med recept osv. Länkar gärna till din blogg från sidan eller lägger till en artikel om du vill skriva en. Skapar du en profil på sidan kan du även länka till din egen matblogg (den här bloggen dvs) i profilen och automatiskt visa dina inlägg på webbsidan.

http://www.receptplatsen.se kommer även ha en iPhone och Android app för att organisera sina recept, kokböcker och matsedlar.

Mvh,
LeChef

The comments to this entry are closed.